x

Kasvualustatuotteet ammattiviljelyyn

Laadukas ja käyttötarkoitukseensa suunniteltu kasvualusta on viljelyn perusta. Kehitämme, valmistamme ja toimitamme ammattiviljelijöille laadukkaita kasvualustatuotteita. Kasvuturve ja muut kasvualustaseokset ovat saatavilla sekä luomu- että tavanomaiseen viljelyyn soveltuvina. 

Kasvualustatuotevalikoimamme on laaja ja voimme toimittaa myös juuri asiakkaan tarpeisiisi räätälöityjä tuotteita. Tuotteet valmistetaan ja pakataan Suomessa ja Virossa.

Kasvualustatuotteet

Katso esite

Ota yhteyttä ja kysy lisää. 
Tero Kerttula
Myyntijohtaja
+358 400 774 658
tero.kerttula(at)novarbo.fi

 

 

Mossgrow- ja Mosswool -kasvualustat

Mossgrow-tuoteperheen kasvualustoihin on lisätty rahkasammalta, joka lisää kasvualustan ilmavuutta ja parantaa juurten hyvinvointia. Mossgrow-tuotteita on saatavilla marjakasveille, salaateille ja yrteille sekä koristekasveille.  
Mosswool -kasvulevy on sellaisenaan käytettävä ympäristöystävällinen kasvualusta, joka voidaan kompostoida tai kierrättää helposti.

Lue lisää. 

Paperpot -mix kasvualusta

Novarbo on kehittänyt yhteistyössä salaatin- ja yrtinviljelijöiden kanssa uuden Paperpot-mix -kasvualustan, joka soveltuu erityisesti paperiruukuissa käytettäväksi. Paperiruukun täytössä kasvualustan on oltava tasalaatuinen, jotta ruukkuja leikkaavat terät eivät vahingoitu. Novarbon Paperpot-mix -kasvualustoja on saatavilla myös sammallisättynä.

Vihannekset, yrtit ja marjat

Kasvualustamme valmistetaan vaaleasta seulotusta rahkaturpeesta, joka soveltuu hyvin kasvualustaksi vihanneksille, yrteille ja marjoille. Vaalea rahkaturve on käytössä myös kasvualustaseoksissa. Tuotteet on peruslannoitettu ja kalkittu.

Luomuviljelyyn valmistamme useita kasvualustaseoksia eri pakkauskokoina. Valikoimissamme on myös marjojen tunneliviljelyyn soveltuvia kasvualustoja. 

Taimikasvatus

Taimikasvatukseen on tarjolla useita vaihtoehtoja kasvuturpeesta eri seulonnoilla. Luomuviljelyyn kehitettyyn kylvöseokseen on lisätty Gliocladium -hyötymikrobeja.

Lue lisää luomutaimikasvatuksesta

Ryhmä- ja ruukkukasvit

Ryhmä – ja ruukkukasveille tarjoamme laajan valikoiman kasvualustaseoksia. Toimitamme valmiita seoksia eri karkeuksilla sekä viljeltävien kasvien pH-tarpeiden huomioiden.

Taimitarhatuotteet ja metsätaimet

Taimitarhaseos on kehitetty erityisesti taimistoviljelyyn. Karkeaa seosta valmistetaan asiakkaiden tarpeiden mukaan, ja niihin lisätään hidasliukoisia lannoitteita.

Metsätaimiturve on erikoisseulottua, niukasti kalkittua vaaleaa rahkaturvetta.