x

Kasvualustatuotteet ammattiviljelyyn

Novarbo Oy kehittää ja toimittaa ammattiviljelijöille laadukkaita kasvualustatuotteita. Tuotevalikoimaan sisältyvät sekä luomu- että tavanomaiseen tuotantoon soveltuvat tuotteet. Tuotevalikoimamme on laaja ja voimme toimittaa myös juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä tuotteita. Tuotteet valmistetaan ja pakataan Suomessa tai Virossa.

Mossgrow ja Mosswool

Mossgrow-tuoteperheen kasvualustoihin on lisätty rahkasammalta, joka lisää kasvualustan ilmavuutta ja parantaa juurten hyvinvointia. Mosswool -kasvulevy on sellaisenaan käytettävä ympäristöystävällinen kasvualusta, joka voidaan kompostoida tai kierrättää helposti. Lue lisää. 

Kysy lisää Mossgrow- ja Mosswool -tuotteista.
Marko Jaakkola
Avainasiakaspäällikkö
p. +358 40 1353170
marko.jaakkola(at)novarbo.fi

Kasvualustatuotteet

Katso esite

 

Taimikasvatus

Taimikasvatukseen on tarjolla useita vaihtoehtoja kasvuturpeesta eri seulonnoilla. Luomuviljelyyn kehitettyyn kylvöseokseen on lisätty Gliocladium -hyötymikrobeja.

Luomutaimikasvatus

 

 

 

 

 

Taimitarhatuotteet ja metsätaimet

Taimitarhaseos on kehitetty erityisesti taimistoviljelyyn. Karkeaa seosta valmistetaan asiakkaiden tarpeiden mukaan, ja niihin lisätään hidasliukoisia lannoitteita.

Metsätaimiturve on erikoisseulottua, niukasti kalkittua vaaleaa rahkaturvetta. 

Ryhmä- ja ruukkukasvit

Ryhmä – ja ruukkukasveille tarjoamme laajan valikoiman kasvualustaseoksia. Toimitamme valmiita seoksia eri karkeuksilla sekä viljeltävien kasvien pH-tarpeiden huomioiden.

 

Vihannekset, yrtit ja marjat

Kasvualustamme valmistetaan vaaleasta seulotusta rahkaturpeesta, joka soveltuu hyvin kasvualustaksi vihanneksille, yrteille ja marjoille. Vaalea rahkaturve on käytössä myös kasvualustaseoksissa. Tuotteet on peruslannoitettu ja kalkittu.

Luomuviljelyyn valmistamme useita kasvualustaseoksia eri pakkauskokoina.