x

Novarbo luo vihreämpää kasvua

Novarbo Oy kehittää ja valmistaa kasvihuoneviljelyyn tarkoitettuja rahkasammal- ja kasvuturvepohjaisia kasvualustatuotteita niin luomu- kuin tavanomaisen tuotantoon. Kehitämme myös nykyaikaiseen kasvihuonetekniikkaan kuuluvia ilmastonhallinta- ja viljelyjärjestelmiä. Valikoimistamme löytyvät myös luomulannoitteet puutarha- ja peltoviljelyyn. 

Kasvihuonetekniikan asiantuntija

Novarbolla on erityisosaamista nykyaikaisen kasvihuoneteknologian valmistamisessa ja kehittämisessä. Kasvihuoneteknologiassa tarjoamme myös  Vertical Farming -vertikaaliviljelyratkaisuja sekä energiaa säästäviä ja satoa lisääviä kasvihuoneen ilmastonhallintaratkaisuja (Heat Reuse).

Novarbo-jäähdytysjärjestelmä on palkittu tuote, joka parantaa kasvihuoneen tuottavuutta, kannattavuutta ja ympäristöystävällisyyttä.  Teemme aktiivista tuotekehitystä yhteistyössä kotimaisten ja kansainvälisten tutkimuslaitosten, alan ammattilaisten sekä asiakkaidemme kanssa.

Novarbo toimii sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla. Suomen ulkopuolella omaa henkilökuntaa on viidessä maassa. Kotimaan myynnin lisäksi vientitoimintaa on lähes 60 maahan.

Vastuullisuus edellä

Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys eivät ole Novarbolle pelkkiä sanoja. Ne ovat arvoja ja tavoitteita, jotka ovat mitattavissa myös lopputuotteista. Kasvua ja kannattavuutta yhtiö hakee vastuullisia liiketoimintaperiaatteita ja luontoa kunnioittaen. Novarbo on osa suomalaista Biolan Groupia.

Laadunvarmistus kaikista tuotantoeristä

Novarbon laadunvarmistus alkaa raaka-aineista, ja tuotteidemme laatua valvotaan tarkasti koko tuotantoprosessin ajan.

Lue lisää laadunvarmistuksesta 

Kehitämme uusia ekologisia kasvualustoja

Novarbo Oy on kehittänyt uudenlaisen aidosti uusiutuvaan raaka-aineeseen perustuvan, ympäristöystävällisen ja ekologisen rahkasammalpohjaisen vaihtoehdon kasvihuoneviljelyssä käytettäväksi kasvulevyksi.

Uusi kasvulevy, Mosswool on kompostoituva ja sillä voidaan korvata perinteisiä kasvatusmateriaaleja, jotka eivät ole biohajoavia. Raaka-aineena uudessa kasvualustassa käytetään aidosti uusiutuvaa rahkasammalta. Rahkasammalta voidaan lisätä myös kasvualustaseoksiin. Nämä tuotteet tunnistaa nimestä Mossgrow.

Rahkasammal on ekologinen ja laadukas kasvualusta. Se on nopeasti uusiutuva ja sillä on monia hyviä ominaisuuksia kasvualustana.

Rahkasammeleen tuomia etuja uusiin tuotesarjoihin (Mosswool ja Mossgrow) ovat muun muassa sammaleen erittäin hyvä toimivuus nykyaikaisessa viljelymenetelmässä, antiseptisyys, nopeasti uusiutuva sammalraaka-aine sekä kierrätettävyys esimerkiksi kompostoimalla käytön jälkeen. 

Katso video