x

Novarbo luo vihreämpää kasvua

Novarbo Oy kehittää ja valmistaa kasvihuoneviljelyyn tarkoitettuja, multa- ja turvepohjaisia kasvualustatuotteita, Novarbo-kasvihuonejärjestelmiä sekä nykyaikaiseen kasvihuonetekniikkaan kuuluvia laitteita. Novarbon tuotevalikoimaan kuuluvat myös luonnonmukaiset lannoitteet.

Kasvihuonetekniikan asiantuntija

Novarbolla on erityisosaamista nykyaikaisen kasvihuoneteknologian valmistamisessa ja kehittämisessä. Novarbo-jäähdytysjärjestelmä on palkittu tuote, joka parantaa kasvihuoneen tuottavuutta, kannattavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Tarjoamme energiaa säästäviä ja satoa lisääviä ratkaisuja kasvihuoneen ilmastonhallintaan sekä kerrosviljelyyn. Teemme aktiivista tuotekehitystä yhteistyössä kotimaisten ja kansainvälisten tutkimuslaitosten, alan ammattilaisten sekä asiakkaidemme kanssa.

Novarbo Oy toimii sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla. Kotimaan myynnin lisäksi vientitoimintaa on jo lähes 60 maassa.

Vastuullisuus edellä

Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys eivät ole Novarbo Oy:lle pelkkiä sanoja. Ne ovat arvoja, jotka ovat mitattavissa myös lopputuotteista. Kasvua ja kannattavuutta yhtiö hakee rehellisiä liiketoimintaperiaatteita ja luontoa kunnioittaen. Novarbo Oy on osa suomalaista Biolan Groupia.

Laadunvarmistus kaikista tuotantoeristä

Novarbon laadunvarmistus alkaa raaka-aineista, ja tuotteidemme laatua valvotaan tarkasti koko tuotantoprosessin ajan.

Lue lisää laadunvarmistuksesta 

Kehitämme uusia ekologisia kasvualustoja

Novarbo Oy on kehittänyt uudenlaisen aidosti uusiutuvaan raaka-aineeseen perustuvan, ympäristöystävällisen ja ekologisen rahkasammalpohjaisen vaihtoehdon kasvihuoneviljelyssä käytettäväksi kasvulevyksi.

Uusi kasvulevy, Mosswool on kompostoituva ja sillä voidaan korvata perinteisiä kasvatusmateriaaleja, jotka eivät ole biohajoavia. Raaka-aineena uudessa kasvualustassa käytetään aidosti uusiutuvaa rahkasammalta. Rahkasammalta voidaan lisätä myös kasvualustaseoksiin. Nämä tuotteet tunnistaa nimestä Mossgrow.

Rahkasammal on ekologinen ja laadukas kasvualusta. Se on nopeasti uusiutuva ja sillä on monia hyviä ominaisuuksia kasvualustana.

Rahkasammeleen tuomia etuja uusiin tuotesarjoihin (Mosswool ja Mossgrow) ovat muun muassa sammaleen erittäin hyvä toimivuus nykyaikaisessa viljelymenetelmässä, antiseptisyys, nopeasti uusiutuva sammalraaka-aine sekä kierrätettävyys esimerkiksi kompostoimalla käytön jälkeen.