x

Novarbo luomulannoitteet puutarhoille

Novarbon laadukkaat rakeiset Arvo- ja nestemäiset Aino-lannoitteet ovat luomutuotantoon soveltuvia ammattiviljelyyn tarkoitettuja luomulannoitteita. 

Rakeiset Arvo-luomulannoitteet soveltuvat puutarhakasvien lannoitukseen ja valikoimassa on eri kasvilajeille räätälöityjä tuotteita. Aino-nestelannoitteet puolestaan on tarkoitettu täydennyslannoitteeksi vihanneksille, ja ne soveltuvat myös lisälannoitukseen viheralueilla. 

Peltokasvituotantoon soveltuvia Arvo-lannoitteita markkinoi ja myy nykyään Biolan Groupiin kuuluva Kiertoravinne Oy, jonka valikoimissa on kattavasti vaihtoehtoja eri kasvilajien tarpeisiin.

 

Kysy lisää
Helena Mörö
Avainsasiakaspäällikkö
+ 358 40 709 5299
helena.moro(at)novarbo.fi

 

Novarbo ArvoTM – Rakeiset luomulannoitteet

Arvo-luomulannoitteet ovat eloperäisiä ja ne edistävät maaperän viljavuutta ja satoisuutta.

Arvo-luomulannoitteet ovat orgaanisia kierrätyslannoitteita, jotka valmistetaan pääasiassa broilerinlannasta. Kalium-pitoisissa tuotteissa käytetään luomutuotantoon soveltuvaa kaliumsulfaattia ja korkeatyppisissä tuotteissa on näiden lisäksi käytetty verijauhoa.

Arvo-lannoitteet sisältävät pääravinteiden lisäksi hivenravinteita. Arvo-lannoitteet soveltuvat sekä luonnonmukaiseen että tavanomaiseen viljelyyn. 

Luomulannoite Arvo sopii hyvin kaalen viljelyyn

 

Novarbo AinoTM - Nestemäiset luomulannoitteet

Nestemäiset Aino-luomulannoitteet soveltuvat täydennyslannoitteeksi luonnonmukaiseen kasvintuotantoon. Aino nestelannoitteita voidaan käyttää muun muassa kurkun, tomaatin ja paprikan koko satokauden lisäravinteena sekä viheralueiden lisälannoitukseen.

Aino-luomulannoite sopii hyvin kurkun viljelyyn

Lannoitteet varmistavat vihannesten taimien riittävän ravinteiden saannin sekä kasvihuonevihannesten ravinnetason ylläpidon kovan satorasituksen aikana.

Aino-sarjaan kuuluva Merileväuute on luonnonmukainen kasvien kasvua stimuloiva hoitoaine, joka parantaa kasvien hallansietokykyä ja ravinteidenottoa. Se lisää myös kestävyyttä tuholaisia ja sienitauteja vastaan. Uutteen teho perustuu levän sisältämiin hivenaineiden liukoisuutta parantaviin aineisiin ja kasvuhormoneihin.

 

Tutustu luomulannoitteisiin


Katso esite luomulannoitteistamme