x

Lannoitteet puutarhoille, pelloille ja viheralueille

Novarbon valikoimissa olevat laadukkaat rakeiset ja nestemäiset luomulannoitteet sopivat sekä puutarha- että peltokasvituotantoon. Valikoimistamme löytyvät  myös lannoitteet, kalkit ja hoitotuotteet viheralueille kuten golf- ja urheilukentille.  

Luomulannoitteet

Katso esite

Novarbo Arvo rakeiset luomulannoitteet

Novarbo Arvo-lannoitteet ovat eloperäisiä ja ne edistävät maaperän viljavuutta ja satoisuutta. Lannoiteseoksemme ovat puhtaita luonnontuotteita. Ne sisältävät pääravinteiden lisäksi hivenravinteita. Luomuhyväksyttyjä Arvo lannoitteita voi käyttää niin pellolla kuin puutarhassa.

Laajentuneen Arvo-lannoitevalikoiman myötä tarjoamme nyt kattavasti eri kasvilajeille räätälöityjä tuotteita. Uusissa tuotteissa on vaihtoehtoja niin viljojen, palkokasvien, perunan ja juuresten kuin nurmenkin viljelijöillekin.

Arvo-lannoitteet ovat saaneet kiitosta viljelijöiltä. Lannoiterakeet kulkevat hyvin erilaisissa lannoitteenlevittimissä. Rae on kuiva, se ei holvaannu ja rakeiden pölyäminen on vähäistä. Arvo-rakeet liukenevat hyvin ja ravinteita vapautuu nopeasti kasvien käyttöön.

Novarbo Aino nestemäiset luomulannoitteet

Nestemäiset Aino-luomulannoitteet soveltuvat täydennyslannoitteeksi luonnonmukaiseen kasvintuotantoon. Aino nestelannoitteita voidaan käyttää muun muassa kurkun, tomaatin ja paprikan koko satokauden lisäravinteena sekä viheralueiden lisälannoitukseen.

Lannoitteet varmistavat vihannesten taimien riittävän ravinteiden saannin sekä kasvihuonevihannesten ravinnetason ylläpidon kovan satorasituksen aikana.

Aino-sarjaan kuuluva Merileväuute on luonnonmukainen kasvien kasvua stimuloiva hoitoaine, joka parantaa kasvien hallansietokykyä ja ravinteidenottoa. Se lisää myös kestävyyttä tuholaisia ja sienitauteja vastaan. Uutteen teho perustuu levän sisältämiin hivenaineiden liukoisuutta parantaviin aineisiin ja kasvuhormoneihin.
 

Viheraluelannoitteet

Novarbon valikoimista löytyvät lannoitteet ja kalkit myös viheralueille kuten golfkentille ja urheilukentille. Pelattavilla nurmilla on kiinnitettävä huomiota niin kentän visuaalisuuteen kuin kestävyyteen, jolloin kentänhoidon ja oikeanlaisten tuotteiden merkitys korostuu. Tarjoamme sekä luomu- että orgaanis-mineraalisia lannoitteita, sekä kentän hoitotuotteita kuten kostutusaineita ja linjamerkintämaaleja golf- ja urheilukentille. Ammattilaisemme neuvovat oikean tuotteen valinnassa ja käytössä.

Katso esite

Kysy lisää asiantuntijaltamme
Mika Nurminen
Tuoteasiantuntija
+358 40 137 9858
mika.nurminen(at)novarbo.fi