x

22.1.2020

Mosswool mukana innovaatiokilpailussa Fruit Logistica messuilla

Novarbon kehittämä Mosswool -kasvatuslevy on ehdolla Innovation Award 2020 -kilpailussa Berliinin Fruit Logistica -messuilla. Mosswool -levy on mukana finaalissa, johon on valittu kymmenen viime vuoden aikana markkinoille tullutta innovatiivista tuotetta, palvelua tai teknistä ratkaisua tuoretuotteiden kasvatukseen.

Voittajan valitsevat messukävijät. He saavat äänestään suosikkiaan messupäivien aikana. Yhteensä messuilla vierailee vuosittain yli 78 000 vierasta yli 135 maasta. Fruit Logistica messut järjestetään 5.-7. helmikuuta Berliinissä. Innovaatiokilpailun voittaja julkistetaan messuilla 7. helmikuuta.

Tutustu kaikkiin finalisteihin

Mosswool – Ekologinen kasvualusta

Mosswool on uudenlainen aidosti uusiutuvaan raaka-aineeseen perustuvan, ympäristöystävällinen ja ekologinen rahkasammalpohjainen vaihtoehto kasvihuoneviljelyyn. Mosswool on kasvualustana kompostoituva ja sillä voidaan korvata perinteisiä kasvatusmateriaaleja, jotka eivät ole biohajoavia.
Mosswoolin etuja ovat myös sammaleen erittäin hyvä toimivuus nykyaikaisessa viljelymenetelmässä, antiseptisyys, nopeasti uusiutuva sammalraaka-aine sekä kierrätettävyys esimerkiksi kompostoimalla käytön jälkeen.

Lue lisää Mosswoolista

Novarbo on mukana Fruit Logistica messuille 5.-7.2. Berliinissä. Löydät meidät hallista 8.1, osastolta B-15. 

Tervetuloa!