x

Novarbo Arvo rakeiset luomulannoitteet

Novarbo Arvo-lannoitteet ovat eloperäisiä ja ne edistävät maaperän viljavuutta ja satoisuutta.

Arvo-luomulannoitteet ovat orgaanisia kierrätyslannoitteita, jotka valmistetaan pääasiassa broilerinlannasta. Kalium-pitoisissa tuotteissa käytetään luomuhyväksyttyä kaliumsulfaattia ja korkeatyppisissä tuotteissa on näiden lisäksi käytetty veri- ja höyhenjauhoa.

Lannoiteseoksemme ovat puhtaita luonnontuotteita. Ne sisältävät pääravinteiden lisäksi hivenravinteita. Luomuhyväksyttyjä Arvo lannoitteita voi käyttää niin pellolla kuin puutarhassa.

Novarbo Arvo-lannoitteet löytyvät myös Ecocert listalta

Laajentuneen Arvo-lannoitevalikoiman myötä tarjoamme nyt kattavasti eri kasvilajeille räätälöityjä tuotteita. Uusissa tuotteissa on vaihtoehtoja niin viljojen, palkokasvien, perunan ja juuresten kuin nurmenkin viljelijöillekin.

Arvo-lannoitteet ovat saaneet kiitosta viljelijöiltä. Lannoiterakeet kulkevat hyvin erilaisissa lannoitteenlevittimissä. Rae on kuiva, se ei holvaannu ja rakeiden pölyäminen on vähäistä. Arvo-rakeet liukenevat hyvin ja ravinteita vapautuu nopeasti kasvien käyttöön.

Arvo-tuotesarjaan kuuluu myös Arvokomposti, joka on turvekuivitetusta hygienisoidusta broilerinlannasta kompostoimalla valmistettu orgaaninen lannoite.

Katso kaikki luomulannoitteemme