x

Vertical Farming

Novarbo on kehittänyt ainutlaatuisen vesijäähdytteisen led-valaistusjärjestelmän, joka voidaan yhdistää lämmöntalteenottojärjestelmään. Integroitu valaistus, led-jäähdytys ja lämmön talteenotto yhdessä muodostavat erittäin energiatehokkaan järjestelmän, jossa kerrosviljely muuttuu ”energiasyöpöstä” energian tuottajaksi.

Yhdessä Novarbon jäähdytys-, kosteudenhallinta- ja Heat Reuse -järjestelmän kanssa kerrosviljelykonseptimme säästää myös merkittävästi puhdasta vettä verrattuna perinteiseen kasvihuonekasvatukseen. Automaatio ohjaa ilmastoa ja pitää kasvuympäristön koko ajan kasveille optimaalisena.

Konseptimme teknisille ratkaisuille on myönnetty useita patentteja ja lisää patentteja on vireillä. Valon määrä ja valon jakautuminen on aina suunniteltu kasvikohtaisten tarpeiden mukaan. Voimme toimittaa avaimet käteen -ratkaisun, joka sisältää suunnittelu- ja asennustyön sekä laitteistot. Kerrosviljelykonsepti voidaan perustaa kasvihuoneisiin tai mihin tahansa muihin rakennettuihin tiloihin / rakennuksiin.

Ole yhteydessä meihin jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa, niin pystymme parhaiten optimoimaan ympäristön kerrosviljelylle sopivaksi.

Lue lisää esitteestä (pdf)