x

Växtunderlagsprodukter för professionell odling

Novarbo Oy utvecklar och levererar växtunderlagsprodukter med hög kvalitet till yrkesodlare. Produktsortimentet omfattar produkter för såväl ekologisk som konventionell produktion. Vi har ett brett produktsortiment och vi kan även leverera produkter skräddarsydda för just dina behov. Produkterna framställs och förpackas i Finland eller Estland.

Mosswool växtunderlag

Grönsaksodlingen i växthus går i riktning mot en allt miljövänligare produktion. I det här syftet har Novarbo utvecklat växtunderlaget Mosswool®.

Läs mera

 

Kontakta oss
Helena Mörö
Nyckelkundschef
+358 40 709 5299
helena.moro(at)novarbo.fi

Produkter

Plantodling

För plantodling finns det flera olika slags växttorv i olika sållningar. Nyttomikroben Cliogladium har tillsatts i i såblandningen för ekologisk odling.

 

 

 

 

Produkter för plantskolor och skogsplantor

Plantodlingsblandningen har utvecklats särskilt för plantodling. De grova blandningarna framställs enligt kundernas behov, och de gödslas med medel som frisätts långsamt.

Torv för skogsplantor är specialsållad, lättkalkad ljus vitmosstorv.

Grupp- och krukväxter

Vi erbjuder ett brett sortiment av växtunderlag för grupp- och krukväxter. Vi levererar färdiga blandningar i olika grovlekar och med pH-värden enligt odlingsväxternas behov.

 

Grönsaker, bär och örter

Vi framställer våra växtunderlag av ljus, sållad vitmossa, som lämpar sig bra som växtunderlag för grönsaker, bär och örter. Ljus vitmossa används också i växtunderlagsblandningar. Produkterna är grundgödslade och kalkade.

Vi framställer många olika växtunderlagsblandningar i varierade förpackningsstorlekar för ekologisk odling.