x

Novarbo Arvo 13-0-8-3

Luomulannoite, joka soveltuu pinaatin, kaalin sekä golf-nurmien lannoitukseen. Sisältää verijauhoa ja
kaliumsulfaattia.

Tuotetieto: Typpi (N) 13 %, Fosfori (P) 0 %, Kalium (K) 8 %, Rikki (S) 3 %

Pakkauskoot: 25 kg (40 kpl/FIN-lava 1015 kg) ja 600 kg suursäkki

Novarbo Arvo-lannoitteet ovat eloperäisiä ja ne edistävät maaperän viljavuutta ja satoisuutta. Lannoiteseoksemme ovat puhtaita luonnontuotteita. Ne sisältävät pääravinteiden lisäksi hivenravinteita. Luomuhyväksyttyjä Arvolannoitteita voi käyttää niin pellolla kuin puutarhassa.

Luomulannoitteet -esite

Käyttö: luonnonmukainen kasvituotanto, avomaan vihannekset, marjakasvit ja koristekasvit.

Novarbo Arvo-lannoitteen käyttö mitoitetaan kasvien ravinnetarpeen ja maan viljavuustilanteen pohjalta. Pääravinteiden määrää laskettaessa arvioidaan, että ensimmäisenä satokautena on kasvien käytettävissä kalium kokonaan, typestä ja fosforista noin 75 %.

Novarbo Arvo-lannoite on mururakeista ja se voidaan levittää normaaleilla lannoitteen levittimillä. Sijoituslannoitus parantaa lannoituksen tehoa.
 

Arvo-lannoite on puutarhan, kasvimaan ja viljakasvien luonnonmukainen teholannoite. Arvo-lannoitteissa on käytetty lantaa, joka on kerätty pientuotannosta, jossa eläimet saavat rehuissa yleisesti käytettäviä raaka-aineita. Novarbo Oy ei tutki tai vastaa lantaan rehun tai muiden tuotantopanosten mukana tulevista lannoitelaissa määrittelemättömien aineiden pitoisuuksista. Novarbo Oy ei ota vastaan tai käytä tuotannossaan lantaa, joka on peräisin sairailta tai lääkityiltä eläineriltä. Arvo-lannoitteiden tuoteselosteessa on mainittu lannoitelain vaaditut pitoisuudet.

Orgaanista lannoitetta; varoaika levittämisestä vähintään 21 päivää, joiden aikana tuotantoeläimet eivät saa laiduntaa eikä laidunkasvillisuutta saa käyttää ruokintaan.