x

2.2.2021

Haemme avainasiakaspäällikköä

Meillä on nyt  tarjolla mielenkiintoinen rooli ammattiviljelytuotteiden parissa. Haluaisitko sinä jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan ja liittyä osaajajoukkoomme?

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ,  kasvualustat ja lannoitteet

Avainasiakaspäällikkönä tulet työskentelemään kotimaan myynnissämme ja antamaan panoksesi kasvustrategiamme tueksi ja vauhdittajaksi. Teet myyntiä sekä uusien asiakkaiden että vastuullesi nimettyjen nykyisten asiakkaidemme parissa. Arjessa olet aktiivisesti kontaktissa asiakkaisiin niin tapaamisin kuin eri viestivälinein. Laadit tarjouksia ja sopimuksia kertakaupoista vuosisopimuksiin. Osallistut tuotevalikoimamme tuotekehitykseen ja uusien tuotteiden sekä innovaatioiden markkinointiin asiakkaillemme. Alan messuilla Suomessa ja ulkomailla tapaamme sidosryhmiämme ja luomme uusia verkostoja. 

Keskityt erityisesti kasvualustatuotteiden ja lannoitteiden myyntiin ammattimaisesti toimiville kasvihuoneille, kukka-, taimi- ja metsätaimitarhoille sekä luomuviljelijöille. Haemme kasvua myös meille uusilta alueilta, kuten vihannes- ja marjaviljelystä. Myyntialueenasi on koko Suomi ja tukikohtasi Eurassa. Alaa tuntevana voit sijoittua myös muualle Suomeen ja työskennellä pääosin ns. kotikonttorilta käsin. Tehtävässä raportoit myyntijohtajallemme.

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. hortonomi, agronomi) tai kokemuksen kautta hankittua osaamista. Tehtävässä menestymistä edesauttaa puutarha-alan sekä viljelymenetelmien ja -tapojen tuntemus. Tärkeintä on valmiutesi ja halukkuutesi tehdä aktiivista ratkaisuhenkistä myyntiä sekä tarjota asiakkaiden tarpeisiin soveltuvat ratkaisut yhdessä kanssamme. Sinulla on myös kyky verkostoitua ja luoda luottamukselliset yhteistyösuhteet asiakkaan päätöksentekoon vaikuttavien henkilöiden kanssa. Esittele ihmeessä osaamisesi ja taustasi, vaikka et täyttäisikään kaikilta osin edellä mainittuja toiveitamme.

Sinulla on halu tehdä asiantuntijatason myyntiä ja syventää asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Henkilönä olet kunnianhimoinen, aktiivinen ja luottamuksella asioita hoitava. Sitoudut yhteisiin tavoitteisiin ja työskentelet tuloshakuisesti yhteisen päämäärämme saavuttamiseksi. Haluat jalkautua asiakkaisiin ja nautit kentällä liikkumisesta. Pidät itsesi ajan tasalla asiakkaiden tilanteista ja investoinneista sekä seuraat alan kehitystä päivittäisen työn ohella.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi Hae paikkaa alla olevaa linkkiä painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. 

Hae paikkaa